Veelgestelde vragen

Hoe werken de prijzen?

Geen paniek! Voordat we beginnen krijg je een vrijblijvende prijsopgave. Deze maak ik aan de hand van jouw gekozen 'zen momentje', je tekst en het aantal woorden of geschatte uren. 

Voor Zen Feedback en Zen Correctie betaal je per 500 woorden, dat is ongeveer één A4. Heb je meer of minder dan 500 woorden. dan betaal je 3 cent per woord voor Zen Feedback en 4 cent per woord voor Zen Correctie.

Voor Zen Herschrijven betaal je per halfuur. Het eerste halfuur wordt altijd in rekening gebracht.

Voor Zen Samen, Zen Teksten en Zen Transcriberen betaal je per heel uur.

Voor afspraken op een locatie buiten Almere, betaal je ook de reiskosten.

De levertermijn is 14 kalenderdagen, behalve als dit anders is afgesproken. Voor projecten die binnen 5 kalenderdagen klaar moeten zijn vraag ik een toeslag van 25% op de totaalprijs.

Hoe kan ik betalen?

Makkelijk, snel en nooit te veel! Zodat jij zo lang mogelijk kan ontspannen.

Nadat je de prijsopgave hebt geaccepteerd stuur ik je een betaalverzoek. Zodra je hebt overgemaakt ga ik aan de slag!

Voor Zen Herschrijven, Zen Teksten, Zen Transcriberen en Zen Samen vraag ik een aanbetaling van 50% van de prijsopgave. De overige uren betaal je zodra ik klaar ben, of aan het eind van onze afspraak. Zo betaal je nooit te veel!

(Her)schrijf je ook motivatiebrieven?

Ja! Zolang de tekst in de Nederlandse taal geschreven is, kan je met vrijwel elke tekst bij mij terecht.

Kan ik als student ook bij jou terecht?
Ook studenten verdienen ontspanning! Dus ja, ook als student kan je bij mij terecht met opdrachten, presentaties, samenvattingen, (onderzoeks)verslagen e.d. Hou er wel rekening mee dat SchrijfSpa geen garanties kan geven met betrekking tot je beoordeling.

Kan ik als ondernemer/bedrijf ook bij jou terecht?

Zeker! Ik heb al meerdere (startende) ondernemers geholpen met het schrijven van (blog)artikelen, social media posts en het transcriberen van audio. Je krijgt vanzelfsprekend altijd een vrijblijvende offerte. De prijzen op de website zijn exclusief btw. Na acceptatie van de offerte krijg je een aanbetalingsfactuur voor 50% van de offerte. Zodra dit is betaald ga ik aan de slag. Het restant wordt bij oplevering gefactureerd en dient binnen 14 dagen betaald te worden. Periodieke facturering is in overleg mogelijk bij doorlopende opdrachten.