top of page
Image by Conor Sexton

Veelgestelde vragen

Prijsopgave en/of afspraak

Vraag een prijsopgave op via het formulier op de homepagina, door te e-mailen naar info@schrijfspa.nl of bellen naar 06 19 73 84 47. Coaching, scriptiebegeleiding en briefings vinden plaats via Teams of telefonisch. Wat jij fijn vindt!

Je vraagt de vrijblijvende briefing aan als je een vraag hebt of niet zeker weet of je bij mij aan het juiste adres bent. De vrijblijvende briefing duurt maximaal 15 minuten, is altijd gratis en zoals de titel al zegt, vrijblijvend.

Je vraagt de dienst briefing aan als je jouw briefing mondeling wil doornemen of toelichten. Wij bespreken dan in maximaal 1 uur gezamenlijk de opdracht. Ideaal als je nog wil sparren over de inhoud. Na de briefing stuur ik jou een vrijblijvende prijsopgave.

Je vraagt coaching voor een-op-een begeleiding aan bij het (leren) schrijven van goede teksten, als je hulp nodig hebt bij het schrijven van een tekst of als je mondeling feedback wil ontvangen op een door jou geschreven tekst. Heb je geen gerichte vragen, opdracht of tekst voor mij? Dan doorlopen wij samen de belangrijkste vaardigheden die jij nodig hebt voor het schrijven van een goede tekst!

Briefing

Heb jij de opdracht al helder en hoef je deze niet te bespreken? Dan is het niet nodig om een briefing te boeken. Kies voor de vrijblijvende prijsopgave op of neem contact met mij op via 06 19 73 84 47 of info@schrijfspa.nl

 

Een goede briefing beantwoordt in ieder geval de volgende vragen:

Vertel iets over jezelf (en/of jouw organisatie) en over de opdracht.
Wat voor tekst is het?
Wat is het doel van de tekst?
Wie is de doelgroep?
Wat moet de kernboodschap van de tekst zijn?
Wat wil je met de kernboodschap bereiken bij de doelgroep?
Waarom moet jouw doelgroep deze kernboodschap opvolgen?
Moet er een huisstijl/tone of voice aangehouden worden? Zo ja, welke?
Zijn er nog andere eisen waaraan de tekst moet voldoen?

Op basis van jouw briefing, stuur ik jou een vrijblijvende prijsopgave.

Blijkt bij de vrijblijvende briefing dat de opdracht nog niet concreet genoeg is? Dan vraag ik jou om alsnog de briefing van 1 uur te reserveren, zodat wij samen de opdracht helder krijgen.

Cursus

Wil jij SchrijfSpa voor een (schrijf)cursus inhuren? Dit kan vanaf 3 personen. Reserveer een vrijblijvende briefing, vraag een vrijblijvende prijsopgave op of neem direct contact met mij op via 06 19 73 84 47 of info@schrijfspa.nl.

Teksten

De levertermijn voor teksten is 10 werkdagen, behalve als dit anders is afgesproken. Voor projecten die binnen 5 werkdagen klaar moeten zijn vraag ik een spoedtoeslag van 25% op de totaalprijs.

Betalen

Betalen doe je direct via overschrijving of de betaallink op de factuur.

 

Voor het schrijven van teksten en het geven van cursussen krijg je een vrijblijvende prijsopgave. Je betaalt per uur en het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht. Ga je akkoord met de prijsopgave, dan krijg je de factuur. Zodra deze is betaald, ga ik aan de slag. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te zijn.

Periodieke facturering is in overleg mogelijk bij doorlopende opdrachten.

Voor afspraken op locatie betaal je de reis- en eventuele parkeerkosten.

Btw

Ik maak gebruik van de kleineondernemersregeling (KOR). Dit betekent dat ik geen btw reken aan mijn klanten. Op de prijsopgave en factuur wordt daarom geen btw berekend.

Meer weten over de KOR? Klik hier.

Studenten

SchrijfSpa is er ook voor studenten. Voor zowel scriptiebegeleiding als schrijfcoaching bied ik voordelige pakketprijzen aan voor alle opdrachten met betrekking tot jouw studie. Je krijgt 20% korting op 10 sessies scriptiebegeleiding of schrijfcoaching van 1 uur of 10% korting op 5 sessies scriptiebegeleiding of schrijfcoaching van 1 uur. Pakketten zijn niet restitueerbaar en zijn 6 maanden geldig.

 

Wil jij als student schrijfcoaching? Kies bij het boeken dan voor scriptiebegeleiding.

Zaterdagschool

Neem contact met mij op via e-mail (info@schrijfspa.nl) of bel (06 19 73 84 47), meld uw kind(eren) aan voor een gratis en vrijblijvende intake of bekijk de veelgestelde vragen met betrekking tot de zaterdagschool hier!

bottom of page